Roliga nyheter från en lyckad vernissage i Mexico!

Succé för Falbygden i Queretaro, Mexico!
Succé för Falbygden i Queretaro, Mexico! Västsvensk kulturutbyte sätter avtryck i den mexikanska staten. Göran Löfwings konstutställning, P-A Sandström skulpturer, och maten från Falbygden. Viltmat.se, Knäck & Bräck AB, Påverås Gårdsmejeri, Falbygdens Ost, Johanssons Lamm och Ull och Stockets sätter kuldinariskt utryck hos mexikanarna. 500 personer gästade invigning av kulturutbytet Västra Götalands-regionen Sverige - region Queretaro Mexico. Svenska ambassadören mäkta imponerad. - Det här var det bästa jag varit med om, säger Erik Sandström, kökschef Kurorten Mösseberg. Med vänliga hälsningar/ Anders Stenholm, Konstnärsassistent och resten av gänget från Falbygdens Mat och Kultur i Mexico.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-