Viktig information till utställare.

Gilla våran FB - sida 

Här kommer viktig information!
1. Eftersom jag bara har en mailadress alt. vanlig adress till respektive utställningsplats är det viktig att ni ansvarar för att sprida denna information till alla de utställare som finns med på respektive utställningsplats under Konstnatten.
 
2. Samlingsutställning i Medborgarhusets foajé i Falköping: alla utställare erbjuds lämna in ett konstverk var till denna Samlingsutställning på eget ansvar. Jag är tacksam om ni tar med något verk som inte är alltför stort i omfång med tanke på att det ska få plats på utställningsskärmen tillsammans med andras verk. Det blir en enkel presentation över vad som bjuds på Konstnatten på respektive utställningsplats i nummerordning enligt utställarlistan i Mekelsmässmagasinet. 
 
3. Inlämning av verk/alster: måndag 23/9 kl 09.00-18.00 till Medborgarhusets foajé eller enligt överenskommelse med undertecknad.Inlämningsblankett bifogas detta mail (skriv ut till varje utställare), som sedan lämnas in ifylld tillsammans med respektive verk/alster denna dag.
 
4. Hänvisningsskylt i smide: avhämtas på måndagen 23/9 i samband med inlämningen av verk/alster till Medborgarhusets foajé.
 
4. Mingelkväll för alla utställare och arrangörer: torsdag 26/9 kl. 18-20.
Falbygdens mat och kultur bjuder på kaffe och Mekelsmässtårta.
 
5. Samlingsutställningen har öppet enligt följande:
   Fredag 27/9 kl. 16-18
   Lördag 28/9 kl. 12-01
   Söndag 29/9 kl. 11-15
   Bevakning sköts av elever från Ållebergsgymnasiets Företagarprofil
 
6. Avhämtning av verk/alster: måndag 30/9 kl. 09.00-18.00. OBS ! Mycket viktigt att ni hämtar era verk/alster då jag denna dag måste utrymma lokalen för annan uthyrd verksamhet. Kan ni inte komma själva be någon annan ta med istället!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-