Kinabesök i Falköping i februari

Måndagen den 12 februari kommer Shandong paradmarch till Falköping och Stora Torget. De gör en folkdans till våren och det Kinesiska nyåret. Paradmarchen kommer att gå utmed Stora Torget, gågatan och Köttorget från 13.00 och framåt. 
Sopplunch på Bildkällan
I samband med Paradmarchen serveras sopplunch på Bildkällan på Stora Torget från 12.00. Därefter kommer det under eftermiddagen att serveras te och kaffe.
Origami
På Bildkällan kan man också få möjligheten att lära sig Origami - pappersvikning och pappersklippning - under dagen från 12.oo och framåt tillsammans med vårt kinabesök.

Vilhelmsro säsongsöppnar till Påsk

Säsongspremiär i påsk
Vi öppnar för säsongen under Påskhelgen. Då blir det konstutställing, fika, mat och dryck. Mer info om öppettider kommer inom kort.

Därefter kommer vi att ha öppet lördagar och söndagar kl 11–16. Då serverar vi fika och mat. Allt lagat på plats hos oss, med lokala och ekologiska varor så långt som möjligt.
 
Hör av dig!
Vi gillar att skräddarsy lösningar för dina behov, så släng i väg ett mail eller ring oss och berätta om dina idéer och tankar.

Varmt välkommen hem till oss!
Mona & Ulf Lindén
info@vilhelmsrogard.se
0515 – 68 51 51

Dags att anmäla sig till Konstrundan Påsk.
Information och blankett under fliken "Hem"

Islanna nyöppnar till Påsk.
Emma Ottosson - dotter till Bosse och Lotta på Islanna - tar över café och restauran tillsammans med sin sambo.
Det är fem år sedan som verksamheten lades ner och koncenterardes på trädhushotellet. 
Nu blir det nyöppning lagom till Påsk och lagom till 25 års firande. Självklart blir det rödbetssopa, hembakat bröd och kaffebröd som traditionen bjuder. 
Islanna kommer att vara öppet under säsongen Konstrundan Påsk till Konstnatten och då under helgerna lördag och söndag.
Vi välkomnar detta och ser fram emot helgfika vid foderbordet!