Information för Konstrundan Påsk 2021
Konstrundan Påsk på Falbygden är ett evenemang med tradition. Därför har det varit extra svårt att ta beslut, om vi skall genomföra evenemanget eller ställa in, med anledning av pågående pandemin.
Folkhälsomyndighetens direktiv och deras riskbedömning av evenemang och sammankomster med anledning av Covid-19 måste följas. Med erfarenhet av det ansvar som varje arrangör tog under Konstrundan Påsk och Konstnatten 2020, beslutade vi att utifrån rådande förhållande genomföra Konstrundan Påsk 2021.
Vi ställer inte in men vi ställer om.
Nytt för i år är att Konstrundan Påsk arrangeras enbart av Falbygdens Mat och Kultur.
Vårmagasin utgår och ersätts av en tryckt utställarlista, som innehåller karta med utställningsnummer, samt de bilder som ni önskar ha med på utställarlistan. Vi kommer inte heller att annonsera i press utan synliggöra Konstrunda Påsk på vår hemsida, genom Facebook och Instagram.
I år finansieras Konstrundan Påsk av er utställare genom deltagaravgiften á 1000 kr och av Falbygdens Mat och Kultur. Falköping Nu varit med och finansierat med ungefär lika stora delar under många år, men inte i år.
Årets kostnader består i tryck av utställarlista, skyltar och arbete för att sammanställa utställarlista, layouta trycksak, distribuera trycksak och samordna administrationen kring evenemanget.
Anmälningsblankett på www.matokultur.se både som webbformulär och som PDF som går att skriva ut och postas till Falbygdens Mat och Kultur, Box 9, 52102 Falköping. Du som anmäler dig till Konstrundan Påsk kommer att få ett korrektur från info@matokultur.se . OBS har du inte fått korrekturen inom fyra dagar. Hör av dig till oss.
Öppettider är från långfredag den 2 april – annandag påsk 5 april kl 12-17.
Anmälningstiden är 15 februari – 28 februari 2021.
Kontrollera att angivna GPS är korrekta
För att din/utställningsplats skall synas bra och besökarna hitta utställningsplatserna finns en sifferskylt med loggan på. Sifferskylt och skyltställ kommer vi att köra ut till dig den 28 mars och den 29 mars.
 
Skylten kan återlämnas på två olika sätt, antingen meddelar du att du vill att vi hämtar den alternativt att du lämnar den på vårt kontor den måndagen den 12 april mellan kl 10-12 och 15-18
Har du frågor och funderingar hör av dig till oss, info@matokultur.se
Vänligen
 Styrelsen i Falbygdens Mat och Kultur genom
Åsa Gustaf-Janson, ordförande