Här kan du som är konst- och hantverksutställare i Falköpingsområdet anmäla dig till Konstrundan i påsk 2020.

För att delta i denna konstrunda med öppna ateljéer och gemensam marknadsföring måste vi ha din anmälan senast 21 februari 2020.

 

Kostnad för att delta i den gemensamma marknadsföringen är 1000:- + moms. Anmälningsavgiften faktureras av Falköping Nu ek. för. som är samordnare av konstrundan.

Konstrundan pågår 10 - 13 april 2020 De rekommenderade öppettiderna är: Skärtorsdag 19-21, Långfredag-Annandag påsk 12-17.

 

Mer info finner ni i pdf-filen till höger.

 

www.matokultur.se

 

Anmälan i webbformuläret nedan eller pdf-fil till höger

Tänk på att fylla i alla rutor för att få formuläret att fungera. Du måste också fylla i rutan där du godkänner deltagaravgiften


  • Det tas fram en mobil-app för Iphone och Android vilken kommer att lista evenemang i vårt område under våren, däribland Konstrundan i Påsk. Att finnas med i appen ingår i marknadsföringen för konstrundan. Denna app kommer också att fungera som en mobil samlingsutställning för konstrundan och vi behöver därför en representativ bild på något av era konstverk (jpg-format) insänt till oss i anslutning till er anmälan. Det kan också komma att bli aktuellt att använda denna bild i andra sammanhang som t ex. på Turistbyråns hemsida eller eventuellt i en folder för Konstrundan.
    (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)