Cecarstugan

Cecarstugan medlemmar i Falbygdens mat och Kultur

Cesarstugan Östra Tunhem i Falköping erbjuder dej historia från förr. Restaurang & Café / Lunchbuffé med lokala råvaror, Konferens, Musik & Ställplats m.m.

Välkommen till Cesarstugan I en av de mest natursköna delar av Falbygden, på norra sidan av Mösseberg är Cesarstugan beläget.

En hänförande utsikt mot fågelparadiset Hornborgasjön och de mäktiga platåbergen Kinnekulle och Billingeberget. I tiotusentals år har människor verkat och levt i denna historiska bygd.

Hos oss kan ni avnjuta en god Lunchbuffé i 1800-tals miljö. Besöka bondens år med ett 50-tal underbara handgjorda vax dockor som visar er hur Sverige var på 1930- och 40-talet på landsbygden. Besöka svenska utrotningshotade lantrasdjur såsom Göinge get och Gotlandskanin.

Ett besök i vår handelsbod med lantlig inredning, hembakt bröd och annat gott. Vi tar emot större bokade grupper då vi har plats för över 200 st sittplatser – Bröllop/Fest/Minnesstund – Konferens m.m. Teater / Musik På gården finns en teatersalong med plats för 221 gäster. Teatersalongen har en stor scen på 90 kvadratmeter, fullt utrustad med ljudanläggning, trådlösa mikrofoner, storbildsprojektor samt hörslinga.

Ställplats

Nu kan ni övernatta på vår gård med tält, husvagn eller husbil. Vid Cesarstugan finner ni ställplats skyddad och i unik och naturskön miljö. Gården ligger mycket naturskönt intill skog och åker och med utsikt över Västergötlands platåberg och Hornborgasjön där tranorna stannar under mars och april.

Cesarstugan LOGO i Falkoping

Kontakta oss

Telefon: 0515 72 04 31

Mail: cesarstugan@gmail.com

Hemsida: www.cesarstugan.se

Adress

CESARSTUGAN, 521 94 Falköping

58.217777, 13.496532

Cesarstugan i Falkoping konferans e1620656421233