Vilhelmsro Gårdscafé med krydda av det lilla extra. Café & Restaurang, Evenemang, Konferens, Bed & Breakfast. Ett stenkast från Falköpings centrum.

Här på vår gård från 1800-talet, bara ett stenkast från Falköpings centrum, finns idag vårt mysiga café, konferens- och festlokaler samt vårt Bed & Breakfast med fyra charmiga rum.

På Vilhelmsro tillagar vi all mat och fika från grunden på äkta råvaror, det är en självklarhet för oss.

Vårt fika sortiment varierar, då vi gillar att baka och komponera ihop nya bakverk, men bland bullar och kladdkakor hittar du alltid minst en sorts rawfood-kaka, rättviseproducerat kaffe, bubbliga eko-lemonader och närproducerad saft.

Vi har fullständiga rättigheter och erbjuder ett fint sortiment av ekologiskt/närproducerat öl och vin.

Vi använder närproducerade och ekologiska råvaror i den mån det är möjligt och du hittar alltid minst ett vegetariskt alternativ på vår lunchmeny. Bra för dig, bra för vår jord!

Bed & Breakfast

Vi har två dubbelrum på nedre våning och på övre plan finns en ”familjevåning” på två rum med fyra sängar med möjlighet till en extra säng och spjälsäng. Det finns också tillgång till sällskapsrum med TV, Wifi, uteplats, delade badrum och ett välutrustat kök. I priset ingår frukost med självservering, lakan, handdukar och slutstädning.

Konferens

Vi tar emot grupper mellan ca 10 – 70 personer alla dagar i veckan och skräddarsyr alltid dagen efter era behov.

Vi välkomnar grupper alla dagar i veckan. Kanske dags att samla jobbteamet en kväll eller ha en mysig middag med tjejgänget?

Varmt välkommen hem till oss!

logga vilhelmsro

Kontakta oss

Telefon: 0515 – 68 51 51

Mail: info@vilhelmsrogardscafe.se

Hemsida: www.vilhelmsrogard.se

Adress

Vilhelmsro egendom 521 40 Falköping
58.154827, 13.549812

Vilhelmsro Gardscafe Tartor